Series van OPEN Rotterdam/
Underground Street Boyz

In seizoen 1 van Underground Street Boyz zagen we hoe de drie onhandige rappers het wilden maken in de hiphopwereld en die droom hebben ze nog altijd. Volg de weg naar succes van de arrogante Monnie Stacks, de tree-hugger MidiJoker Willy en de onzekere Rapper Rolf in seizoen 2 elke woensdag vanaf 6 januari 2021 bij OPEN Rotterdam. Underground Street Boyz De rapgroep bestaat uit de misselijkmakend arrogante Monnie Stacks, de tree-hugger MidiJoker Willy, en de onzekere Rapper Rolf. De vreemde combinatie van deze drie uiteenlopende persoonlijkheden maakt dat hun reis naar roem niet altijd even soepel verloopt. Eigenlijk gaat er zelden iets goed. Maar ze blijven gepassioneerd en gedreven, en dankzij hun inzet en motivatie komen ze verder dan verwacht. Underground Street Boyz is een serie gemaakt door mensen met veel liefde voor hip-hop, en steekt de draak met de huidige hip-hop cultuur. De serie biedt een uniek en humoristisch kijkje in het leven van underground rappers. Groei mee met deze personages, en geniet vooral van de muziek.

Aflevering 24 – Hamsterplan

Een reeks tegenslagen test het geduld van de rappers. Ondertussen wordt Willy’s verlangen naar het bos steeds groter. Zijn de jongens vindingrijk genoeg om hier nog onderuit te komen?

Aflevering 23 – Blueprints

De rappers hebben een medestander gevonden in hun strijd voor gerechtigheid. Samen doen ze de koppen bij elkaar en laten ze zich door niemand stoppen in hun missie om Dik Bleek terug te pakken.

Aflevering 22 – Dik verraad

De boys ontdekken dat één van hun nummers is gestolen en door een andere artiest is uitgebracht. Ze gaan op onderzoek uit om het mysterie te ontrafelen, maar hoe meer ze te weten komen, hoe meer vijanden ze maken.

Aflevering 21 – John Dough

De rappers zijn ontevreden over het management van Dik Bleek en besluiten eindelijk in actie te komen.

Aflevering 20 – De Fit-check

Het is tijd om te wegen! De jongens moeten naar Gigi voor een fit-check om te controleren of ze hun dieetdoelen hebben bereikt.

Aflevering 19 – Kinderruzie

De workshops gaan niet allemaal even goed, en het lukt Monnie Stacks niet om zijn draai te vinden in het onderwijs, tot frustratie van alle betrokkenen.

Aflevering 18 – De Workshop

Dik Bleek heeft geregeld dat de rappers workshops gaan geven bij een organisatie genaamd ‘De LeerOnderneming’. Hoewel Willy tegen het gebruik van leer is, besluiten ze er het beste van te maken.

Aflevering 17 – Who do you believe in

De sfeer in het huis van Monnie Stacks wordt eng wanneer de stroom uitvalt en ze spookachtige geluiden door de speakers horen. Ze besluiten all the way te gaan en proberen de geest (die ze denken te horen) op te roepen.

Aflevering 16 – Flex FM

Zoals beloofd mogen de rappers (en Quintin) langs bij het programma Flex FM op Radio Rijnmond voor een interview, maar hoe gaat het ego van Monnie Stacks om met de indringende vragen van DJ Fer?

Aflevering 15 – Gymnasium boy

Een psychologiestudent is bezig met zijn afstudeerscriptie waarvoor hij onderzoekt wat het effect van het ego is op het menselijk brein. Monnie Stacks alleen zou al genoeg zijn voor hem om te observeren, maar wanneer ze worden uitgenodigd om bij Dik Bleek langs te gaan kan zijn geluk niet op.

Aflevering 14 – De audities

De rapgroep komt een zangeres tekort, dus komt Monnie Stacks op het idee om audities te houden. Hoe loopt dit af?

Aflevering 13 – De Beef Aflevering

Door enige nalatigheid komen er allerlei geheimen boven water, wat voor veel ruzie zorgt. Komen ze hier nog overheen of wordt de dreigende groepsbreuk een realiteit?

Aflevering 12 – De Zangcoach

Stacks wil zijn talenten uitbreiden en huurt een zangcoach in. De zangcoach blijkt echter niemand minder te zijn dan Peaches: De zangeres die stiekem Blushes heeft vervangen op al haar nummers. Als Stacks hier achter zou komen is er stront aan de knikker!

Aflevering 11 – De Trip

De rappers hebben in Breukelen een zak drugs weten te bemachtigen, maar ze hebben alle drie nog nooit drugs gebruikt. Wat oh wat zou er kunnen gebeuren?

Aflevering 10 – Brooklyn

Brooklyn (New York City) is vernoemd naar Breukelen (in Nederland). Brooklyn staat bekend als de bron van Hip Hop. Bewapend met deze kennis gaan de rappers naar Breukelen, op zoek naar de échte oorsprong van hip hop, wat zullen ze aantreffen?

Aflevering 9 – Monnie Maakt Gelukkig

Stacks wil Nikki scoren en geeft niet op, maar ondertussen heeft Nikki hele andere interesses en probeert Henny zijn best te doen om de rappers wat bij te brengen. Dit alles terwijl Ruurd geduldig zit te wachten tot zijn nummer opgenomen wordt.

Aflevering 8 – Monnie’s Tinderdate

Terwijl Ruurd muziek probeert te maken met de rappers, komt Monnie stacks zijn tinderdate langs. Hij doet zijn uiterste best om indruk op haar te maken. Lukt het hem om haar hart te veroveren?

Aflevering 7 – De Rapcoach

Dik Bleek heeft een samenwerking geregeld met een groot artiest, waar Jan ook nog eens groot fan van is. De artiest is niet onder de indruk van de rapkunsten van Jan en heeft hulp ingeschakeld van een muzikant die de rappers maar al te goed kennen.

Aflevering 6 – Poisson

Monnie Stacks heeft zijn vrienden uitgenodigd om zijn kookkunsten te demonstreren. Willy en Jan hebben echter aanleiding om te geloven dat er meer aan de hand is en dat Stacks duistere intenties heeft.

Aflevering 5 – De Genre Challenge

Een uit de hand gelopen discussie over muziek zorgt ervoor dat de rappers elkaar ervan beschuldigen dat ze geen verstand hebben van muziek, maar Willy komt met een geniaal idee om dit op te lossen: Een Genre Challenge. Wie het beste nummer maakt in een ander genre dan rap, wint!

Aflevering 4 – FGB

Monnie Stacks heeft eindelijk zijn eigen crib! Hij nodigt zijn vrienden uit om langs te komen en er ontstaat spontaan een opnamesessie. Hier is de buurman niet blij mee.

Aflevering 3 – De Signeersessie

De manager heeft eindelijk iets goeds geregeld. De rappers gaan naar een winkelcentrum om handtekeningen uit te delen. Helaas loopt het anders dan ze hadden verwacht en lukt het Stack niet om zich te gedragen, met pijnlijke gevolgen.

Aflevering 2 – De Make-Over

Om aan de hoge eisen van Dik Bleek te kunnen voldoen worden de rappers naar een stylist gestuurd voor een make-over. Al snel blijkt dat de eisen van de stylist nog hoger zijn dan die van Dik.

Aflevering 1 – De comeback

De Underground Street Boyz zijn terug van weggeweest! Maandenlang hebben ze gewacht op een afspraak met hun manager Dik Bleek die heeft beloofd dat ze getekend zouden worden bij een platenlabel. Vandaag is het eindelijk zo ver, het is tijd voor Dik Bleek om zijn belofte na te komen.

Volgende afleveringen

Aflevering 24 – Hamsterplan

Aflevering 23 – Blueprints

Aflevering 22 – Dik verraad

Aflevering 21 – John Dough

Aflevering 20 – De Fit-check

Aflevering 19 – Kinderruzie

Aflevering 18 – De Workshop

Aflevering 17 – Who do you believe in

Aflevering 16 – Flex FM

Aflevering 15 – Gymnasium boy

Aflevering 14 – De audities

Aflevering 13 – De Beef Aflevering

Aflevering 12 – De Zangcoach

Aflevering 11 – De Trip

Aflevering 10 – Brooklyn

Aflevering 9 – Monnie Maakt Gelukkig

Aflevering 8 – Monnie’s Tinderdate

Aflevering 7 – De Rapcoach

Aflevering 6 – Poisson

Aflevering 5 – De Genre Challenge

Aflevering 4 – FGB

Aflevering 3 – De Signeersessie

Aflevering 2 – De Make-Over

Aflevering 1 – De comeback